beats by dre cheap

IMOVINA PRODATA BEZ ZNANJA GAZDE ZA 1.000 DOLARA

To su srbi !

To im je u krvi i biću !

Taj gen, gen lopova im ne da da s komšijama budu u miru i slozi ?!

Sva krv, svi zločini , sva silovanja, sva pljačkanja imaju za cilj samo jedno a to je lično bogaćenje ili kratko rečeno - pljačkanje i otimanje !

Kroz historiju se sve ponavlja .... stalno su srbi ti koji otimaju i koji prisvajaju nekad u ime srpstva nekad u ime boga nekad u ime kralja nekad u ime sina a nekad i bez imena ...

...Srpski narod je šutio i bilo mu je fino u Jugoslaviji dok su pare stizale u Beograd i dok se od Beograda pravio milionski grad "tuđim" parama... nije im smetao ni hrvat ni bosnjak ni albanac ma niko , svi su im bili dragi ....

...Sad kad je rat stao lahko je predvidjeti "šta će dalje biti"?

Dok srbi potroše ono malo, dok malo ogladne , dok neimaština i bijeda pritisnu, neće srbin ko vas normalni svijet prihvatiti se posla , nauke, građevine, tehnike, gradnje i obnove. Jok !

Srbin se hvata puške !

Na koga će i prema kome će pušku okrenuti !? Iz historije nam je poznato da uvijek srbin sa puškom ide na onoga ko nema puške u ruci ... jadna mu majka ... tome koji nema puške, kad ga se srbski junak dohvati ?!

...Zato, gledajte i pratite malo Dodika i čitavu GRS, njima ne odgovara nikakav mir ! U miru se radi a srbin ne voli raditi ! U miru se ne može pljačkati a srbin voli pljačkati i od drugih otimati svako malo... !

Zato će GRS , budite sigurni , opet biti krvava. Srbin mora kad ga bijeda i neimaština pritisne udariti na nekoga puškom pa makar na svoga !? 

Gledajte sad šta radi Dodik, prodao "telecom" jer je džaba, boli ga briga samo daj para , prodaće Dodik još što šta samo nek je džaba i nek je s neba od boga. Vole srbi boga kad im da s neba džabaluka. Druga faza Dodikova je prodaja nafte koje jal ima jal nema ma koga briga samo daj ti nama srbima para "od boga" . Prodaje Dodik i plin iz zemlje prodaje i bakar i mangan i cink i boksit i sve Dodik prodaje što ima ispod zemlje a da li ga ima , ma koga briga to? Prodaje Dodik samo da dođe do para džaba "od boga". Takvi su srbi !

...Šumu su prodali srbi unaprijed i pojeli i popili sve što su od nje dobili sad im valja gledati kako srbijanci voze šlepere šume a njima ništa !?

Ma hajde nema veze barem šumu voze braća srbijanci ?! A naftu će vaditi braća rusi ?!

...Kad to prodaju naći će oni nešto treće da prodaju pa da od boga opet džaba dobiju kakvih para !?

Ako ne daj bože, ne sjete se nečeg novog što bi mogli prodati, ne valja, bogami to ne valja.

Rat će odmah izbiti ....

Samo dal će smjeti preko nevidljive granice u nastavak onog iz 92 ili će se međusobno popucati ?!  Haj znaj , haj pogodi ?

Nego ne vjeruj ti srbinu nikad više bošnjo moj , nikad ?

blin

 

PosteniPravedniPametniPravi
http://miinan.blogger.ba
21/02/2011 15:49